جستجو پیشرفته محصولات

مرکز تخصصی آرایش دائم گیوا
کاشت ناخن

یکی از نشانه‌های دست‌های زیبا داشتن ناخن‌های زیبا و آراسته است. از همین رو خانم‌ها برای زیبایی و یا رفع مشکلات ناخن‌ها نظیر فرم یا رنگ بد به کاشت ناخن روی آورده‌اند. کاشت ناخن برای افرادی که از ناخن‌های شکننده برخودارند و یا این که مادام عادت به جویدن ناخن‌های خود دارند بسیار مناسب است، چرا که کاشت ناخن سبب رفع عادت جویدن ناخن و سلامت ناخن‌ها می‌شود.

امروزه کاشت ناخن در انواع مختلفی رواج پیدا کرده است به طوریکه شما در روز افراد زیادی را مشاهده می‌کنید که از کاشت ناخن استفاده می‌کنند. بنابراین در صورت این که شما نیز به انجام این کار علاقمند شده‌اید بهتر است با انواع کاشت ناخن آشنا باشید تا بتوانید با رعایت نکات مطرح شده از ناخن‌های زیباتری برخودار شوید. در ادامه قصد داریم تا انواع کاشت ناخن را معرفی کرده و نکات مربوط به هر نوع را ذکر کنیم.

کاشت ناخن چیست؟

قبل از پرداختن به بررسی انواع کاشت ناخن بهتر است اصطلاح کاشت ناخن را تعریف کنیم و بگوییم کاشت ناخن چگونه انجام می شود؟ کاشت ناخن، به معنی چسباندن موادی به شکل ناخن مصنوعی با ماندگاری بالا بر روی ناخن‌های طبیعی است که سبب می‌شود تا ناخن‌ها ظاهری بلند‌تر و یکدست‌تر داشته باشند.

برای انجام این کار در ابتدا سطح ناخن‌ها را با سوهان برقی می‌تراشند و این کار را تا جایی ادامه می‌دهند که لایه ی‌بسیار نازکی از ناخن‌ها باقی بماند. علت این کار برجستگی کمتر ناخن مصنوعی بر روی ناخن طبیعی و ظاهر طبیعی‌تر ناخن مصنوعی است. مراحل بعدی شامل مانیکور، یکسان کردن اندازه ناخن‌ها است که بعد از این مراحل کاشت برای انواع مدل ناخن انجام می‌شود.

انواع کاشت ناخن

دو نوع اصلی از کاشت ناخن در حالت کلاسیک وجود دارد که دیگر انواع کاشت ناخن زیر مجموعه این دو نوع می‌باشند. دو نوع اصلی کاشت ناخن در حالت کلاسیک عبارت است از:

  • کاشت ناخن با مواد پودری
  • کاشت ناخن با مواد ژله ای

انواع دیگر کاشت ناخن که از این دو حالت کلاسیک جدا می‌شوند شامل موارد ذیل می‌باشد:

کاشت ناخن پودری، کاشت ناخن ژله‌ای، کاشت ناخن قالبی یا دوآل، کاشت ناخن به روش فیبر یا گیاهی، کاشت ناخن اکلیلی،کاشت ناخن آکواریوم، کاشت ناخن دیپینگ، لمینیت ناخن یا لاک جلیش (ژلیش)، کاشت ناخن سیلک، کاشت ناخن میکس ، کاشت ناخن بیبی بومر یا کاشت هایلایت، کاشت ناخن موقت یا تیپ گذاری

کاشت ناخن پودری

رایج‌ترین و معروف‌ترین روشت کاشت ناخن، کاشت ناخن پودری است. در این روش با استفاده از ترکیب پودر اکریلیک و لیکوئید که حالتی خمیری دارد بر روی ناخن‌ها، می‌توان به آن شکل و طرح داد. مدرن‌ترین شیوه کاشت ناخن پودری گریم ناخن است که سبب کشیده‌تر نشان دادن صدف ناخن و زیباتر کردن ظاهر ناخن‌ها می‌شود. همچنین پودر مورد استفاده در کاشت ناخن پودری، در سه رنگ شفاف، سفید و هلویی وجود دارد. کاشت ناخن پودری از ماندگاری بالایی برخودار است و در برابر ضربات استحکام خوبی دارد. با این حال در این نوع از کشات ناخن به علت استفاده از مواد قوی امکان بروز حساسیت در افراد وجود دارد.

کاشت ناخن ژله‌ای

یکی از پرطرفدارترین انواع کاشت ناخن، کاشت ناخن ژله‌ای است که از ماده ژل کامپوزیت تشکیل می‌شود و به عنوان ژلیش ناخن مورد استفاده قرار می‌گیرد. در این نوع از کاشت نیاز به استفاده از لیکوئید نیست و از همان ابتدا مواد کاشت ناخن حالت ژلی دارند. پس از قرار دادن مواد ژلی بر سطح ناخن‌ها با استفاده از قلمو‌های مخصوص این مواد پخش می‌شوند و در نهایت با قرارگیری ناخن‌ها در دستگاه UV که دارای اشعه ماورا بنفش است، ژل روی ناخن‌ها سفت شده و شکل طبیعی و براقی بر روی ناخن‌ها ایجاد می‌کند.
کاشت ناخن ژله‌ای بدون هیچ گونه عارضه پوستی و حساسیتی است و مناسب برای افرادی است که دارای بیماری‌هایی نظیر آسم می‌باشند. قابل ذکر است که دوام این نوع از کاشت نسبت به کاشت ناخن پودری کمتر است و باید هر دو هفته یکبار برای ترمیم ناخن‌ها به سالن‌های کاشت ناخن مراجعه کرد.

کاشت ناخن قالبی یا دوآل

در کاشت ناخن قالبی از قالب‌هایی با اندازه‌های طبیعی ناخن‌ها استفاده می‌شود. در این روش مقداری از مواد در قالب مخصوص ریخته شده و بر روی صدف ناخن‌ها قرار می‌گیرد و پس از گذشت چند ثانیه قالب از ناخن‌ها برداشته می‌شود. این نوع از کاشت مناسب افرادی است که تمام ناخن‌هایشان از شکل و حالت یکسانی برخودار است. همچنین باید ذکر کنیم که کاشت ناخن قالبی دوام و استحکام کمی در برابر ضربه دارد.

کاشت ناخن فیبر یا گیاهی

در این نوع کاشت از فیبر‌ها که رشته‌هایی گیاهی هستند استفاده می‌شود. با استفاده از فیبر‌ها می‌توان تا حدی قد ناخن‌ها را افزایش داد و در عین حال از ناخن‌هایی با ظاهر طبیعی برخودار شد. قابل ذکر است که مواد مورد استفاده در کاشت ناخن فیبر مانند مواد کاشت ناخن ژله‌ای هستند اما فرمولاسیون این مواد با یکدیگر بسیار متفاوت است. این نوع از کاشت از دوام خوبی برخودار است اما فرم دهی این نوع کاشت به مراتب سخت‌تر از انواع دیگر کاشت است.

کاشت ناخن اکلیلی

کاشت ناخن اکلیلی در گذشته یکی از محبوب‌ترین و پرطرفدارترین انواع کاشت ناخن بوده است، با این حال با مرور زمان و آمدن مدل‌های جدید‌تر کاشت ناخن از طرفداران کاشت ناخن اکلیلی کاسته شده است. کاشت ناخن اکلیلی از زیرمجموعه‌های ناخن پودری است که به دو شکل انجام می‌شود. در روش اول این کاشت با کاشت فرنچ و در روش دوم با کاشت پودری ترکیب می‌گردد.

کاشت ناخن آکواریوم

کاشت ناخن آکواریوم یکی از انواع کاشت ناخن است که نیاز به مهارت بالایی دارد. در این نوع کاشت دو تیپ به شکل خاصی به یکدیگر چسبیده می‌شوند که فاصله‌ای بین این دو تیپ ایجاد شود. سپس به درون این فضای خالی آب مقطر و اکلیل‌های رنگی تزریق می‌شود. در کاشت ناخن اکواریوم، ناخن‌ها ظاهری متحرک و زیبا چون اکواریوم دارند.

کاشت ناخن دیپینگ

در روش کاشت ناخن با دیپینگ نیاز به استفاده از لیکوئید و سوهان‌کشی بعد از کاشت نیست و با پودر و پرایمر می‌توان به کاشت ناخن‌ها پرداخت. در این نوع از کاشت یک لایه پرایمر به سطح ناخن‌زده می‌شود و سپس تمام ناخن را به شکل عمودی در پودر فرو برده می‌شود. برای ایجاد حجم دلخواه باید چندین بار این روش تکرار شود. کاشت ناخن به روش دیپینگ یکی از بهترین گزینه‌های کاشت ناخن برای افرادی است که به لیکویید حساسیت دارند. همچنین این روش به علت عدم استفاده از لیکوئید برای خانم‌های باردار نیز مناسب است.

لمینیت ناخن یا لاک جلیش (ژلیش)

در روش لمینت ناخن تمام مواد مورد نیاز بر روی ناخن طبیعی قرار داده می‌شود و سطح ناخن را کاور می‌کند. مواد مورد استفاده برای لمینت شامل خمیر و پودر مخصوص برای رفع بی‌نظمی‌های سطح ناخن است که سبب زیباتر شدن ظاهر ناخن‌ها می‌شود.

کاشت فایبرگلس یا کاشت ناخن سیلک

کاشت فایبر گلس نسبت به دیگر انواع کاشت از محبوبیت کمتری برخودار است. سیلک‌ها که ابریشم ناخن نیز نامیده می‌شوند برای تقویت ناخن‌های ضعیف و یا ترمیم ناخن‌های شکسته بسیار مناسب هستند. در روش کاشت فایبر گلس بر روی ناخن طبیعی یا تیپ‌گذاری شده لایه‌ای از ابریشم ناخن چسبیده می‌شود که سبب ایجاد ضخامتی مناسب بر سطح ناخن‌ها می‌گردد. در نهایت برای استحکام صدف ناخن‌ها، از چسب مخصوص آن استفاده می‌شود.

کاشت ناخن میکس

کاشت ناخن میکس یکی از محبوب‌ترین انواع کاشت بین خانم‌ها است. این کاشت، نظیر کاشت ناخن با پودر است با تفاوت این که در مراحل آخر از تاپ شاین استفاده می‌شود. کاشت ناخن میکس دارای استحکام بالا و ظاهری بسیار زیبا است.

کاشت ناخن بیبی بومر

در روشت کاشت ناخن بیبی بومر از ترکیب پودر و ژل برای کاشت ناخن استفاده می‌شود. در این روش ابتدا یک لایه ژل بیس، بر سطح ناخن آماده‌سازی شده، ‌زده می‌شود و پس از قرار گرفتن دست‌ها درون دستگاه UVبرای قسمت صدف ناخن از پودر هلویی رنگ و برای قسمت فوقانی ناخن از پودر سفید رنگ استفاده می‌شود. سپس ترکیب این دو رنگ را در بخش مرزی محو می‌کنیم و دوباره دست‌ها درون دستگاه UV قرار می‌گیرند. در روشت کاشت ناخن بیبی بومر در نهایت یک ظاهر سایه روشن برای ناخن‌ها به وجود می‌آید که بدون استفاده از لاک ژل نیز از جذابیت برخودار هستند

کاشت ناخن موقت یا تیپ‌گذاری

آخرین نوع از کاشت ناخن که قصد معرفی آن را داریم کاشت ناخن موقت یا تیپ‌گذاری است. در این روش چون تیپ‌گذاری به روش موقت استفاده می‌شود این نوع از کاشت ناخن را معرفی می‌کنیم چرا که این روش جزء زیر مجموعه کاشت ناخن قرار ندارد. در روش کاشت ناخن موقت تنها تیپ‌گذاری انجام می‌گردد و سپس بر سطح ناخن لاک یا استیکر قرار می‌گیرد. دوام این کاشت ناخن موقت بسیار کم است و از بین بردن این نوع کاشت تنها ۱۰ دقیقه زمان می‌برد.

قیمت کاشت ناخن

هزینه و قیمت کاشت ناخن با توجه به انواع آن متفاوت است. چنانچه قصد دارید از این خدمات بهره مند شوید، می توانید با سالن زیبایی گیوا شهریار تماس بگیرید.

بهترین کاشت ناخن در شهریار

با مراجعه به مجموعه ما، می توانید از خدمات بهترین کاشت ناخن در شهریار بهره مند شوید. گیوا یکی از بهترین سالن زیبایی در شهریار است و شما می توانید زیباتر شدن دستان خود را به متخصصان ما در این مرکز بسپارید.

برای مشاهده نمونه کارهای بیشتر از مجموعه ما، به پیج سالن زیبایی در شهریار گیوا مراجعه کنید.