در کنار مراقبت از پوست و مو و تلاش برای رسیدگی هر چه بیشتر از آنها، چگونگی ظاهر ناخنها نیز تاثیر چشمگیری در زیبایی دارد. در کنار برخی از خانمها که ناخنهایی کشیده و قوی دارند، برخی دیگر از ضعیف و شکننده بودن، پهن و کوتاه بودن و عدم رشد مناسب ناخنهای خود گلایه دارند.
تا چندی پیش تلاش برای کشیده و زیباتر نشان دادن ناخنها به استفاده از ناخنهای مصنوعی محدود میشد که نه تنها به خوبی بر روی ناخنهای طبیعی فیکس نمیشدند، بلکه ظاهری طبیعی و مناسب نیز بر روی دستها ایجاد نمیکردند. اما امروزه با ظهور خدمات کاشت ناخن در صنعت زیبایی، داشتن ناخنهای کشیده، مقاوم و زیبا با طرح و شکل دلخواه به راحتی امکان پذیر است. در ادامه با خدمات کاشت ناخن و چگونگی انجام آن بیشتر آشنا خواهیم شد.
کاشت ناخن و انواع آن
در طول تاریخ خانمها همواره از روشهای مختلف برای رسیدگی به ناخنها و زیباتر نشان دادن آنها استفاده میکردند. خدمات کاشت و مراقبت از ناخنها نیز در سالهای اخیر به پیشرفتهای چشمگیری دست یافته است. امروزع کاشت ناخن به شیوههای مختلفی انجام میشود و انواع گوناگونی دارد که در ادامه به معرفی آنها خواهیم پرداخت.

کاشت اکریلیک ناخن
در ساخت این ناخنها از ترکیب موادی مانند پلیمر پودری و مونومر مایع استفاده میشود. این ناخنها به شکل پوششی مقاوم با محافظت کنندگی بالا بر روی ناخنهای طبیعی قرار میگیرند. این مواد در تماس با هوا سفتتر میشوند و زمانی که فرایند قالبگیری ناخنها به اتمام برسد میتوان آنها را تراش و حالت داد.
مزایا و معایب کاشت اکریلیک
مزایا:
استفاده از چسبهای ضد آلرژیک
دوام و مقاومت بالا
معایب:
استفاده از مواد مضر
احتمال ایجاد اگزما
نیاز به زمان زیاد
کاشت ژل ناخن
کاشت ناخن با روش ژل جایگزین مناسبی برای کاشت اکریلیک ناخنها است. مواد با کار رفته برای ساخت این ترکیبات دارای بافتی نرمتر و حالت پذیرتر هستند و به دلیل ماندگاری کمتر باید در زمانهای مختلف نسبت به ترمیم آنها اقدام کرد. در کاشت ناخن ژل ممکن است مواد به طور مستقیم بر روی ناخنها اجرا شوند که گرچه شکل و بلندی ناخنها را تغییر نمیدهد اما پوششی محافظ با رنگهای دلخواه بر روی آن ایجاد خواهد کرد. در حالت دیگر نیز مواد ژل در قالبهایی با اندازه و شکل مختلف ریخته شده و روی ناخن قرار میگیرد.
مزایا و معایب کاشت ژل
مزایا:
سازگار با شستشو
ظرافت بالا
فاقد بو
معایب:
هزینه بالا
مشکل در ریمو کردن
کاشت فایبرگلس ناخن
در روش کاشت ناخت فایبرگلس یا ابریشمی، تکههای آماده فایبرگلس یا ابریشم با چسب یا رزین بر روی بن یا نوک ناخنها قرار داده میشود.
فرایند کاشت ناخن و مراحل آن
برای کاشت ناخن، انجام فرایندهای زیر لازم است:
مرحله اول: تمیز کردن سطح ناخنها
انجام این مرحله برای خانمهایی که بقایای لاک یا مواد ژلیش و کاشت بر روی ناخنهایشان باقی مانده، ضروری است. در این مرحله با استفاده از پد لاک پاککن و ابزارهای مناسب به پاک کردن ناخنها و جدا کردن بقایای مواد کاشت و ژلیش اقدام میشود.
مرحله دوم: هدایت و جابجایی کوتیکولها
کوتیکولها با بافت طبیعی در بستر ناخنها رشد کرده و به عنوان لایهای محافظ از ناخنها در برابر آلودگیها و … محافظت میکنند. با این وجود در بسیاری از موارد حضور کوتیکولها ظاهر ناخنها را دچار نقص میکند. به همین دلیل لازم است کوتیکولها را به شکل مناسب به سمت زیر بستر ناخن هدایت کرد. برای این کار ابتدا از روغن مخصوص برای نرمتر شدن کوتیکولها استفاده مینمایند و بعد با ابزار مخصوص، لایه کوتیکول را عقب میزنند.
مرحله سوم: کوتاه کردن و حالت دادن به ناخنها
برای انجام کاشت ناخن به کوتاه کردن و دور گیری ناخنها نیاز است؛ اما اگر میخواهید ناخنهای طبیعی خود را ژلیش کنید تنها دور ناخنها برای کشیدن سوهان مرتب میشود. پس از کوتاه کردن ناخنها نیز لازم است برای مرتب شدن کامل آنها از سوهان ناخن استفاده شود. در این مرحله ناخنها بر حسب دلخواه شما به شکل مربعی یا بادامی حالت داده میشوند.
مرحله چهارم: استفاده از بافر
بافر به عنوان ابزاری سمباده شکل بر روی سطح ناخنها کشیده میشود تا چربی اضافی ناخن ریمو شده و ناخنها برای تماس با مواد کاشت و افزایش ماندگاری این مواد آماده شوند.
مرحله پنجم: استفاده از پرایمر
در این مرحله پوست دور ناخنها با لوسیون یا کرم مخصوص پوشش داده میشوند تا ساختار اسیدی پرایمر به پوست آسیب نزند. استفاده از پرایمر آلایندهها و چربیهای سطح ناخن را از بین برده و در افزایش ماندگاری کاشت ناخن موثر است.
مرحله ششم: استفاده از ترکیبات ضد قارچ
از آنجایی که بعد از انجام کاشت ناخن و قرار گرفتن مواد بر روی آن، امکان تماس هوا با بافت ناخن وجود ندارد، استفاده از ضد قارچ از رشد و تکثیر قارچها و باکتریها در این قسمت جلوگیری میکند.
مرحله هفتم: قالبگیری
در این مرحله قالب مناسب ناخنهای شما با توجه به شکل و اندازه ناخنهای طبیعیتان انتخاب میشود. به این ترتیب ساختار و شکل نوک ناخنها معین خواهد شد.
مرحله هشتم: فیکس کردن قالب
حالا نوبت آن است که قالبهای تعیین شده با چسب پر شده و به ناخنها بچسبند. به منظور جلوگیری از ایجاد حباب هوا میان قالب و بستر ناخن، قالب با فشار زیاد روی ناخن چسبیده میشود. برای این کار از چسبهای قوی استفاده میشود.
مرحله نهم: کوتاه و مرتب کردن قالب
اگر قالب ناخنهای شما اندازه بلندی داشته باشد، تکنسین بنابر درخواست شما نوک آن را کات میکند. پس از آن با ابزارهایی مانند سوهان و بافر به مرتب کردن ناخن و ایجاد حالت دلخواه اقدام میشود.
مرحله دهم: استفاده از مواد کاشت روی قالب
در اینجا لازم است قالب ناخنها با مواد کاشت پر شوند. پس از اجرای مواد اکریلیک یا ژل روی قالبها نیز ناخنها باید برای خشک شدن در دستگاه UV قرار بگیرند.
مرحله پایانی: طراحی ناخنها
در پایان نیز میتوانید برای دیزاین کردن ناخنهای خود از طرحهای مختلف مانند طرحهای فرنچ یا سایر طراحیهای شلوغ و مر زرق و برق استفاده نمایید.
نتیجه گیری
در این مقاله با انواع کاشت ناخن و مراحل انجام آن آشنا شدیم. توجه داشته باشید که برای بهرهمندی از خدمات کاشت و جلوگیری از ایجاد آسیب به سلامت پوست و ناخنها لازم است به مراکز معتبر مراجعه کرده و از تخصص تکنسینهای ماهر استفاده کنید. شما می توانید برای انجام کاشت ناخن، به بهترین سالن زیبایی در شهریار، سالن زیبایی گیوابیوتی مراجعه نمایید.
دیدگاهتان را بنویسید